Museum Museum

Vrieze's Erfgoed(05) Vrieze’s ErfgoedRondleidingenMuseumKinderspeelplaatsEten en drinkenStreekwinkel
Vrieze’s Erfgoed is een mix van een hotspot, een Toeristische Overstap Punt en bezoekerscentrum. Vol boeiende verhalen, middenin in het schitterende landschap van Veluwe en IJsselvallei en ook voor kinderen spannend en uitdagend. Op het terrein zijn boeiende onderdelen te vinden als de bijenstal, de molenwinkel, een waterspeelplek voor kinderen, een amfitheater en akkers die op historische wijze bewerkt worden. Voeg daarbij het fraaie terras en de schitterende omgeving en u weet dat Vrieze’s Erfgoed een prachtige plek is voor elke stop.

Groteweg 54
Wapenveld
www.vriezeserfgoed.nl

Hagedoorns Plaatsel(08) Veluws Streekmuseum Hagedoorns PlaatseStreekwinkelMuseumRondleidingen
Breng een bezoek aan deze Veluwse boerderij anno 1715, die volledig authentiek is ingericht. Vele activiteiten, waaronder educatieve themamiddagen, kinder-museummiddagen, speciale tentoonstellingen, exposities en markten.
Voor meer informatie: zie website

Ledderweg 11
8161 SZ Epe
tel. 0578-627162
www.hagedoornsplaatse.nl

Boer Kip(33) Museum Boer Kip  Stadboerderij in de HovenMuseumRondleidingen
Bijzondere boerderij in originele staat (19e eeuw) waar boer-kunstschilder Herman Kip tot zijn dood in 2006 woonde en waar op o.m. borden, vazen, melkbussen en meubilair stip- en schilderwerk van hem is te zien. 
Het museum is in de maanden mei, juni, juli, augustus en september geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
Entree: Volwassenen € 3.00 Kinderen (t/m 12 jaar) € 1.00 (Kinderen tot 6 jaar onder begeleiding.)

Buiten deze maanden, en op andere dagen is het museum uitsluitend op afspraak geopend voor groepen.

Oude Touwbaan 24-26
7205 AS ZUTPHEN
Inl.: tel.0575-513218
www.museumboerkip.nl