Kinderspeelplaats  Kinderspeelplaats

IJsboerderij IJscowdIJsverkoopKoffie en theetuinKinderspeelplaatsZuivelStreekwinkel(01) IJs-boerderij-winkel IJscowd 
Fam. Van de Worp
kunt bij ons genieten van zelf gemaakt ambachtelijk boerenijs of koffie met ijsgebak terwijl de kinderen rond de boerderij spelen.
Tevens kunt u rond snuffelen in de winkel met streekproducten.
Open: zie website, op zondag gesloten

Hilsdijk 100
8051 KE Hattem
tel. 038-4446114
www.ijscowd.nl

Vrieze's Erfgoed(05) Vrieze’s ErfgoedRondleidingenMuseumKinderspeelplaatsEten en drinkenStreekwinkel
Vrieze’s Erfgoed is een mix van een hotspot, een Toeristische Overstap Punt en bezoekerscentrum. Vol boeiende verhalen, middenin in het schitterende landschap van Veluwe en IJsselvallei en ook voor kinderen spannend en uitdagend. Op het terrein zijn boeiende onderdelen te vinden als de bijenstal, de molenwinkel, een waterspeelplek voor kinderen, een amfitheater en akkers die op historische wijze bewerkt worden. Voeg daarbij het fraaie terras en de schitterende omgeving en u weet dat Vrieze’s Erfgoed een prachtige plek is voor elke stop.

Groteweg 54
Wapenveld
www.vriezeserfgoed.nl

Smallert(13) Gezinspark en forellenkwekerij ’t SmallertRondleidingenVisvijversEten en drinkenKinderspeelplaatskaarsenmakerij
Voor een gezellig dagje uit! Er is een uitgebreid speelpark waarin heerlijk gespeeld kan worden. In de ambachtelijke kaarsenmakerij kun je zelf kaarsen maken. Ook is er een mooi kaarsenwinkeltje. Langs de cultuurhistorische forellenkwekerij worden rondleidingen gegeven. Voor de liefhebber is er de mogelijkheid zelf op forel te vissen. Tevens verkoop van verse en gerookte forel. In het dagrestaurant is voor een ieder wat lekkers te vinden op de menukaart.

Smallertsweg 8
8166 KD Emst
tel. 0578-661621
www.smallert.nl

De Weerd Hertenboerderij(15) SVR Camping en hertenboerderij  De WeerdHertenboerderijBoeren campingKinderspeelplaatsRondleidingenStreekwinkel
Onze edelherten leven in een natuurlijke, vriendelijke en mooie omgeving. Daarnaast kinderfeestjes, puzzel voor kinderen, speelschuur, crea-mini-golf en terras. Tevens camping en huisverkoop van hertenvlees. Open winkel: vr en za 10.00-17.00 u. Bambimiddagen: jul en aug op wo en do van 14.00-16.00 u. Overig op afspraak.

Middendijk 22
7397 NB Nijbroek
tel. 0571-291996
www.hertenboerderij.nl

Haverkamp(30) Natuurkampeerterrein De Haverkamp Gerard KooistraBoeren camping
Geopend van 1-4 tot 1-11. Erkend natuurkampeerterrein.
44 Stroomplaatsen. Verwarmd sanitairgebouw met invalidendouche, kookgelegenheid en slechtweerruimte met houtkachel.
Apart tentenveld. Camperservice.

Hooistraat 8
7383 CX Voorst
tel. 06 38433803
www.campingdehaverkamp.nl

 

De Adelaar(31) Camping/activiteiten boerderij “De Adelaar”  Fam. SmeenkBoeren campingKinderspeelplaatsRondleidingen
Een 400 jaar oude boerderij op landgoed Beekzicht. Combinatie van camping en brandrode zoogkoeien en een apart veld voor campers met verharde plekken. We organiseren ook kinderfeestjes, arrangementen en workshops. Er is een grote overdekte speelschuur met skybox en voor de koude dagen is er verwarmd sanitair. Het nieuwe gedeelte van de camping heeft ruime comfort plekken met riolering, elektra en drinkwater. Onze camping is geopend van 1 april tot 1 november.

Rijksstraatweg 49
7383 AL Voorst.
0575-501972
www.campingdeadelaar.nl