Vereniging van plattelandsondernemers


'Toer de Boer op' is een vereniging van plattelandsondernemers die agrarische producten en diensten uit de regio IJssel en Veluwe bereikbaar willen maken voor het publiek.  Onder plattelandsondernemers verstaan wij ondernemers die, in deeltijd of voltijd, producten en diensten van het platteland leveren. Het werkgebied van 'Toer de Boer op' is de regio oostelijke Veluwezoom - westelijke IJsselvallei.

Leden van 'Toer de Boer op' zijn actief in de volgende branches:

* productie van streekproducten,
* (huis)verkoop van streekproducten,
* gastvrijheid (minicamping, Bed & Breakfast, terras),
* tuin en landschap,
* creatief, informatief, ontspanning,
* landbouw en zorg.

Activiteiten en projecten

In onderling overleg kiezen de leden voor te ondernemen activiteiten en projecten. Voor de uitvoering zoekt 'Toer de Boer op' regelmatig contact met andere organisaties, zoals bijvoorbeeld GLTO-verbrede land- en tuinbouw, Veluws Bureau voor Toerisme, agrarisch onderwijs en vergelijkbare organisaties elders. Ten behoeve van grotere projecten werft 'Toer de Boer op' subsidies bij provincie, rijk en gemeentes en bij Europese fondsen.

Lidmaatschap

Wilt u ook lid worden? Geïnteresseerde plattelandsondernemers kunnen zich aanmelden bij het bestuur. Na aanmelding beoordeelt het bestuur of het aangemelde bedrijf binnen de doelstelling van de vereniging past. De contributie bedraagt € 85,-- per jaar (bij opgave na 1 juli € 42,50). Een nieuw lid betaalt € 40,-- inschrijfgeld en ontvangt ter verwelkoming naar keuze de 'Toer de Boer op'-vlag of een 'Toer de Boer op'-bord.

Bestuur

Het bestuur van 'Toer de Boer op' bestaat uit:

naam functie telefoon woonplaats
Willem Doorn voorzitter (ad interim) 0578-692657 Heerde
Mary Steenweg secretaris / PR 0578-662148 Emst
Albert Wassink penningmeester 0575-501247 Voorst
Bea Tessemaker   0578-631664 Veessen
Willeke Voortman-deWeerd   0571-291996 Nijbroek
Arie van der Worp   038–4446114 Hattem


E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.