IJscowd

Categorie
Toer de Boer op
Datum
donderdag 10 mei 2018 10:00 - 16:00
Locatie
IJscowd - Hilsdijk 100
Telefoon
038 - 444 61 14
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ijscowdBoer’n gezelligheid op Hemelvaartsdag bij IJscowd
Op donderdag 10 mei is het Boer’n gezellig bij IJsboerderij IJscowd in Hattem. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 16.00 uur genieten van een gezonde Boer’n Bike Brunch , een gezellige markt van lokale ondernemers bezoeken of deelnemen aan een van de vele activiteiten.

Brunchen tussen de koeien
Met de Boer’n Bike Brunch biedt IJscowd bezoekers voor maar € 4,- een gezonde brunch op Hemelvaartdag. De brunch is samengesteld met nieuwe streekproducten uit onze winkel. U kunt denken aan zuivel ,kaas, sappen ,jam’s , ei of pannenkoek. Brunchen mag in de stal tussen de koeien of op een ander plekje bij de boerderij.

Activiteiten voor het hele gezin
De hele dag is er een gezellig markt met daarbij demonstraties van bestuurbare vliegtuigen en quadcopters, Paramotors en van een luchtballon voor 20 personen . Voor de kinderen zijn er springkussens en kan er gespeeld worden op de boerderij.
Natuurlijk kun je ook genieten van ons ijs ,op het overdekte terras met muziek.

Programma en deelnemers: Op de vernieuwde website www.ijscowd.nl staat het volledige programma en de lijst van deelnemende ondernemers. IJsboerderij IJscowd is aan de Hilsdijk 100 in Hattem te vinden. De toegang is gratis!