Dat varkentje zullen we eens even borstelen!

Categorie
Toer de Boer op
Datum
donderdag 1 maart 2018 10:00
Locatie
Hertenboerderij - Middendijk 22
Telefoon
0571-291996
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dat varkentje zullen we eens even borstelen!

Kleine konijntjes knuffelen of de boerin helpen op de knusse boerderij. Wie wil dat nu niet?

Samen met de boerin zien, voelen en ruiken de kinderen de vele verschillende dieren. De kinderen gaan gezellig helpen met het verzorgen van de dieren. Een belevenis die ze niet mogen missen. Ze leren en zien veel van dieren en de natuur. We gaan met leuke kleine (en grote) kruiwagens de herten voeren, de varkens verwennen door ze te borstelen en de lieve alpaca’s brokjes geven. Daarnaast de pony borstelen, eieren rapen, de pauw bewonderen en nog meer… En door de goede begeleiding, durven de kinderen meer dan er soms gedacht wordt!
In de pauze is er tijd om even te spelen o.a. in het hooi of op de skelters. Het is ook mogelijk om het gevorderden diploma te behalen voor de kinderen die al een keer geweest zijn. Kosten zijn € 6,50 per kind inclusief diploma, drinken, wat lekkers en een verrassing. Leeftijd ong. 4 t/m 12 jaar. Het begint om 10 uur en duurt ruim 2 uur waarin wij volledig de leiding hebben, dus u kunt fijn meegenieten. Ook geschikt bij regenachtig weer. Één volwassen begeleider (ouder/verzorger) verplicht. Volwassenen € 2,50 p.p. Trek allemaal lekkere warmen kleren aan!

27, 28 februari en 1 maart van 10.00-12.15 u. Meer info en foto’s: www.hertenboerderij.nl
Middendijk 22, Nijbroek Opgeven 0571-291996 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..