Oogstfair

Oogstfair-2019
Categorie
Toer de Boer op
Datum
zaterdag 12 september 2020 10:00 - 17:00
Locatie
Kwekerij/Tuin De Boschhoeve - Boshoeve 3
Telefoon
026-4821231
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oogstfair za. 12 september van 10.00 – 17.00 uur.
Onze sfeervolle oogstfair is de laatste tuinmarkt van dit seizoen. In een nog volop bloeiende tuin versieren we elk jaar de moestuin rijkelijk met een deel van de oogst van afgelopen seizoen. Kom vooral kijken en genieten in deze moestuin en voelen, proeven en ruiken in de boomgaard en op het erf bij de kramen vol met heerlijkheden als: soep, jams en chutneys, smakelijke bessen en aardappelen, appels van oude rassen, honing, kaas en wijn, eetbare planten en tuinboeken. Bovendien vindt u op de markt sieraden, wollen kleding en viltprodukten, prachtige najaarsboeketten en herfstbloemwerk van Anke Pols, potten en zaden, gereedschap, Engelse serviezen en brocante, wenskaarten, tuinkunst en tuintijdschriften.
Gastkwekers: Hein Meeuwissen: zakken vol bollen en knollen en vele bruikbare adviezen, Deborah Megens: eetbare planten uit de natuur, De Ommuurde Tuin: biologische aardappelen, pompoenen, groenten en kruiden.
Bij de Plantendokter kunt u terecht voor raad en daad bij ziekten en plagen in uw tuin.
U bent ook nog welkom in de pluktuin voor het plukken van een herfstboeket. Entree € 4.= , kinderen tot 12 jaar gratis.0 uur, de entree bedraagt € 4,= p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.