Boer’n Bike Brunch

Toer de Boer op
Datum: donderdag 30 mei 2019 10:00

Locatie: IJscowd  |  Plaats: Hattem

Het was augustus 1999 toen ijsboerderij IJscowd haar deuren opende. Inmiddels, twintig jaar later, runnen Willemien en Arie van de Worp nog altijd deze meer dan alleen ijsboerderij.

‘En twintig jaar is niet niks. Daar zijn we best wel trots op en dus laten we dit niet ongemerkt voorbij gaan’, vertellen Willemien en Arie. Ook dit jaar organiseren zij weer de Boer’n Bike Brunch tijdens Hemelvaartsdag. ‘En dit jaar willen we dat nog groter opzetten dan de voorgaande edities. Mede ook omdat dit het vijfde jaar is dat we de Boer’n Bike Brunch organiseren. Omdat feest en muziek bij elkaar horen willen wij onze Boer ’n Bike Brunch, naast de gebruikelijke kramen, opluisteren met muziek. Wij zoeken dus mensen die hun muziek, zang of dans willen delen met anderen. Voor een passend podium wordt gezorgd. We gaan er met zijn allen een mooi en super gezellig Hattems feest van maken. Verder kunnen bedrijven of andere organisaties bij ons een kraam huren.’
Voor meer informatie of aanmelden voor de Boer’n Bike Brunch kan men terecht bij Willemien van de Worp, bereikbaar via telefoonnummer 038-4446114 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Telefoon
038-4446114
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Hilsdijk 100

 

Kaart