Open Voorjaarsweekenden

Toer de Boer op
Datum: maandag 22 april 2019 10:00

Locatie: Kwekerij/Tuin De Boschhoeve  |  Plaats: Wolfheze

Wil je inspiratie opdoen voor het nieuwe tuinseizoen? Kom in april op zaterdag of zondag naar de open voorjaarsweekenden op Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze.

Passie voor bloembollen
In de tuinen zijn inspirerende voorbeelden te zien van uitbundig bollengebruik. Zo wordt de nog kale moestuin opgefleurd door honderden tulpen in warme en koude kleurenschema’s. In de boomgaard bloeien talloze narcissen, blauwe druifjes, lage tulpjes en anemoontjes. In de schaduwtuin staan tussen tussen de voorjaarsbloeiende vaste planten grote plakken bosanemoon, hondstand en boshyacint. In het gazon zijn banen uitgespaard voor de bloei van witte narcissen. En overal staan tafels met terracotta potten vol kleurrijke combinaties van bloembollen- en vroeg bloeiende planten.

Snuffelen
In de grote schuur vinden liefhebbers de vernieuwde collectie brocante uit binnen- en buitenland, serviesgoed, zelf gemaakte cadeautjes en kaarten en lekkere jams en chutneys. Bert Loman exposeert in de kleine schuur met unieke objecten die met eindeloos geduld zijn gemaakt van door de natuur afgedankte materialen uit bos, berm of tuin. De theeschenkerij is dé plek voor een kop koffie of thee met iets lekkers.

Tijdens de hele maand april is De Boschhoeve op zaterdag en zondag geopend van 10.00-17.00 uur met uitzondering van 1e paasdag (2e paasdag wel geopend). De entree tijdens de open voorjaarsweekenden is gratis.

 

Telefoon
026-4821231
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Boshoeve 3

 

Kaart