Open Voorjaarsweekenden

Toer de Boer op
Datum: zaterdag 14 april 2018 11:00 - 17:00

Locatie: Kwekerij/Tuin De Boschhoeve  |  Plaats: Wolfheze

Ook zo’n zin in een bloeiende voorjaarstuin? Kom voor ideeën naar de speciale Open Voorjaarsweekenden in april bij Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’ te Wolfheze. Deze rijk bloeiende lentetuin is het resultaat van een jarenlange passie voor bloembollen.

In de tuinen zijn inspirerende voorbeelden te zien van bollengebruik. Zo wordt de nog vrijwel kale moestuin opgefleurd door honderden tulpen in verschillende kleurenschema’s. In de boomgaard ernaast bloeien vele narcissen, blauwe druifjes, lage tulpjes en anemoontjes.
In de schaduwtuin staan tussen tussen de voorjaarsbloeiende vaste planten grote plakkaten bosanemonen, prachtige hondstanden en boshyacinten.
In het grasveld bloeien lange banen met witte narcissen en verspreid door de tuin staan op de tafels en de terrassen tientallen terracotta potten, vol kleurrijke bollencombinaties.

Op de kwekerij zijn allerlei bijzondere bolgewassen in bloei te koop, evenals een grote collectie voorjaarsbloeiende heesters en vaste planten.
In de theeschenkerij kunt u een kopje koffie of thee gebruiken met iets lekkers, maar ook heerlijk rondsnuffelen tussen een nieuwe collectie brocante uit binnen- en buitenland.
U bent in april welkom in de tuin op zat. en zon. van 11.00 tot 17.00 uur. In het paasweekend echter op zaterdag en 2e paasdag. Entree gratis.

 

Telefoon
026-4821231
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Boshoeve 3

 

Kaart