Oogstfair op De Boschhoeve

Toer de Boer op
Datum: zaterdag 16 september 2017 10:00 - 17:00

Locatie: Kwekerij/Tuin De Boschhoeve  |  Plaats: Wolfheze

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve organiseert zaterdag 16 september de jaarlijkse oogstfair.
Een feest van ruiken, kijken en proeven van de vele streekproducten van het platteland, zoals knoflooksoep, paddenstoelen en bessen, smakelijke aardappelen en oude appelrassen, vruchtensappen, jams en chutneys, boerderijzuivel, worst en kaas en imkerijprodukten.
Er zijn uitbundige herfstboeketten, kransen en decoraties te verkrijgen en allerlei soorten siervruchten. Maar ook tuintijdschriften en tuinkunst, brocante, keramiek en terracotta potten, zaden en handgesmeed tuingereedschap.

De privé-tuinen staan nog volop in bloei en in de ‘Mooie Moestuin’ staan de bedden in september vol groenten, pompoenen, kruiden, bloemen en bijpassende stillevens.
In de grote pluktuin kunnen naar hartelust kleurrijke boeketten geplukt worden.
Gastkwekers zijn uitgenodigd met voorjaarsbollen en knollen in de zak, biologische groenten en kruiden en vele soorten knoflookbollen en herfstbloeiende tuincyclamen.
Bij de Plantendokter kunt u terecht voor raad bij ziekten en plagen in uw tuin, breng vooral een stukje van de plant mee.
In de schuur wordt koffie en thee geschonken, tevens kunt u genieten van zelfgebakken tulband, heerlijke taart, belegde broodjes, hartige quiches en rijk gevulde soep.
De fair op 16 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt 4,= euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Telefoon
026-4821231
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Boshoeve 3

 

Kaart