Oogstfair

Toer de Boer op
Datum: zaterdag 15 september 2018 10:00 - 17:00

Locatie: Kwekerij/Tuin De Boschhoeve  |  Plaats: Wolfheze

Oogstfair za. 15 september van 10.00 – 17.00 uur.

Met deze sfeervolle markt sluiten we het tuinseizoen af. In een nog volop bloeiende tuin, waarbij we elk jaar de moestuin rijkelijk versieren met een deel van de oogst van afgelopen seizoen. Kom vooral kijken en genieten in deze moestuin en proeven en ruiken in de boomgaard en op het erf bij de kramen vol met heerlijkheden als: knoflooksoep, jams en chutneys, smakelijke bessen en aardappelen, appels van oude rassen, imkerijproducten, worst en boerderijzuivel, sap en wijn.
Bovendien vindt u op de markt tuinontwerpen en tuintijdschriften, prachtige najaarsboeketten, herfstbloemwerk en allerlei herfstvruchten, potten en zaden, gereedschap, Engelse serviezen en brocante, tuinkunst en tuinkabouters.
Gastkwekers: Hein Meeuwissen/Rita van der Zalm: zakken vol bollen en knollen en vele bruikbare adviezen, Esther Kuiler (tuinder van De Ommuurde Tuin): biologische aardappelen, pompoenen, groenten en kruiden, kwekerij Eemlook: vele soorten knoflookbollen en heerlijke soep. Bij de Plantendokter kunt u terecht voor raad en daad bij ziekten en plagen in uw tuin. U bent ook nog welkom in de pluktuin voor het plukken van een herfstboeket. Entree € 4.= , kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Telefoon
026-4821231
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Boshoeve 3

 

Kaart